Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Møteplassen Granåsen

juni 1 @ 18:00 - 20:00

Velkommen til «Møteplassen Granåsen» torsdag 1. juni kl. 18.00
Granåsen helselag er et helselag under Nasjonalforeningen for folkehelsen, og har i gang flere aktiviteter for medlemmer og andre, blant annet gågruppe, yoga og Mainn og mat. Aktivitetene våre så langt er mest rettet mot voksne og seniorer.

Helselaget har også startet med treffpunktet «Møteplassen Granåsen». Dette er ment å være et sosialt treffpunkt, hvor hensikten er at medlemmer, deltakere på våre aktiviteter og andre som har lyst, kan treffes til en hyggelig og uformell sammenkomst i Granåsen.

Kommende treff er torsdag 1. juni kl. 18.00 i gapahuken ovenfor barnehagen i Granåsen. Det er ca. 400 meter å gå fra nedre parkering i Granåsen og opp til gapahuken. Noen fra helselaget kommer til å møte deg på parkeringen i rød jakke.
Hvis det ikke er for tørt på plassen, tenner vi bål, koker bålkaffe og griller pølse. Hvis det ikke er mulig å tenne bål, sørger vi for noe annet å spise og drikke.
Det blir quiz med premier. Vi får besøk av Gunn med gitar, og dermed blir det litt allsang. Vi vil fortelle litt om våre aktiviteter, og vårt engasjement rundt Granåsen og VM på ski.

Se info om arrangementet på vår Facebook-side «nasjonalforeningen Granåsen helselag»,
Send gjerne en sms til Kari, tlf. 91808948, om du ønsker å være med.

Velkommen skal du være!

Detaljer

Dato:
juni 1
Tid
18:00 - 20:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/904049350702366?ref=newsfeed

Sted

Granåsen